Tilmelding til nyhedsbrev

Få nyt om told direkte i din indbakke. Herunder kan du tilmelde dig nyt om import, eksport og forsendelse, nyt fra Toldstyrelsen og/eller pressemeddelelser.

Håndtering af personoplysninger

Herunder kan du læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 • Sådan behandler vi dine oplysninger

  Det er frivilligt at tilmelde sig Toldstyrelsens nyhedsbreve. Når du tilmelder dig et eller flere nyhedsbreve, giver du samtykke til, at Toldstyrelsen behandler dine oplysninger med det formål at kunne udsende nyhedsbreve til dig.

  Ved tilmelding skal du som minimum angive din mailadresse. Øvrige oplysninger, som du kan vælge at angive, bruges kun til at målrette og forbedre din oplevelse af nyhedsbrevet.

  Dine oplysninger bruges ikke til andre formål, de videregives ikke, og de bliver slettet igen, når du afmelder dig dét eller de nyhedsbreve, du har tilmeldt dig.

  Behandling af personoplysninger i relation til Toldstyrelsens nyhedsbreve har hjemmel i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).

 • Sådan afmelder du dit abonnement

  Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement.

  Nederst i hvert nyhedsbrev finder du linket 'Afmeld nyhedsbrev'. Klik på linket, og bekræft afmelding.

  Derefter stopper vi øjeblikkeligt med at sende dig nyheder, og vi sletter samtidig alle dine oplysninger i vores database.

 • Vores kontaktoplysninger og dine rettigheder

  Har du spørgsmål eller klager vedrørende nyhedsbrevet, kan du skrive til os på kommunikation@toldst.dk.

  Du kan også læse mere om dine rettigheder, vores databeskyttelsesrådgiver og dine klagemuligheder på siden: Sådan behandler vi dine personoplysninger.