Muligheder på tværs af grænser

Drømmer du om en karriere med udsyn og langtrækkende muligheder? Har du lyst til at arbejde i en større sags tjeneste med engagerede kolleger i hele landet? Vil du være med til at løfte en international opgave, der skaber værdi for Danmark og sikrer det danske samfund? Så er Toldstyrelsen noget for dig.

Løft en international opgave

Toldstyrelsens vigtigste opgave er at skabe smidig handel, effektiv kontrol og sikkerhed for borgere og virksomheder i en stadig mere globaliseret verden. Den opgave løser vi professionelt gennem et ambitiøst internationalt samarbejde på tværs af grænser.

Vi oversætter komplekse regelsæt til praksis og arbejder bl.a. med EU-lovgivning og vejledning af danske såvel som internationale virksomheder. Vi beskytter borgere mod farlige og sundhedsskadelige varer og bidrager til sikkerheden og sikringen af Danmark og EU. Erhvervslivet skal have de bedst mulige vilkår, og borgerne skal være trygge ved både at handle og at rejse på tværs af landegrænser. Toldstyrelsen skaber muligheder på tværs af internationale grænser.

Skab værdi for din omverden

Du skal være konstruktiv, nytænkende og have et godt øje for innovative løsninger. Toldstyrelsen er i gang med en ambitiøs og omfattende udviklingsproces, og du får derfor betydelige muligheder for at få indflydelse og sætte dit præg på fremtidens løsninger inden for toldområdet. Vi arbejder intensivt med fx digitalisering og procesoptimering og dækker grænseovergange, lufthavne og internationale færgeruter over hele landet.

En central opgave er udvikling og implementering af nye EU-toldsystemer – et komplekst it-projekt, som har stor betydning for dansk erhvervsliv. Alle medarbejdere fra jura til kommunikation, fra handelsenheder til kontrolfunktioner og fra Kastrup til Padborg bidrager til vores løsningsorienterede, professionelle og værdiskabende kultur. Toldstyrelsen løser udfordringer på tværs af faglige grænser.

Bliv en del af et stærkt samarbejde

Vi kommer med vidt forskellige baggrunde og fagligheder – men vi er alle drevet af at være engageret i en vigtig samfundsopgave og er stolte af de resultater, vi skaber sammen. Toldakademiet, vores interne uddannelses- og videndelingsprogram, sikrer en professionel onboarding af medarbejdere og et solidt fagligt fundament.

Du vil opleve at blive mødt med stor imødekommenhed, tillid og støtte, der bidrager til det unikke samarbejde, der er karakteristisk for Toldstyrelsen og for relationerne til vores mange eksterne samarbejdspartnere. Toldstyrelsen samarbejder på tværs af organisatoriske grænser.

Gør karriere i en fremsynet organisation

Toldstyrelsens målsætninger er klare og ambitiøse, og vi søger gode og kompetente folk til at indfri dem. Fra starten får du spændende opgaver og bliver rustet til at kunne løse dem og løfte det ansvar, der følger med. Vores arbejde baserer sig mere og mere på data og digitale processer, og vi har store ambitioner om at være en fremsynet og proaktiv styrelse.

Hos os kan du fremtidssikre dine kvalifikationer gennem langtrækkende karrieremuligheder, og samtidig bidrager du til en vigtig international samfundsopgave med lige dele ordentlighed og imødekommenhed. Toldstyrelsen tilbyder karrieremuligheder på tværs af grænser.

Se video med direktør Charlotte Møller og få et indblik i vores arbejde