Gå til indhold

Fremover bliver xml-filen til Toldtariffen opdateret ugentligt

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har automatiseret opdateringen af xml-filen til Toldtariffen. Det betyder, at du nu kan downloade en opdateret fil på skat.dk hver mandag fra kl. 05.

Det har hidtil været muligt at downloade opdaterede filer fra Toldtariffen den 10. hver måned. Men da det er lykkedes Udviklings- og Forenklingsstyrelsen at automatisere processen for xml-filen, kan du nu hente en opdateret version af denne hver mandag fra kl. 05. Desuden fremgår det nu ved siden af det enkelte filnavn, hvornår udtrækket er fra.   

For filer i fast filformat (.rtf) gælder det fortsat, at de bliver opdateret den 10. hver måned som hidtil. Vi arbejder dog på muligheden for en hyppigere opdatering af disse filer også.

Tidspunkter for opdatering af filer til download

Tidspunkterne for opdatering af filer i henholdsvis xml- og fast filformat er følgende:

  • Xml-filen bliver opdateret og lagt på skat.dk hver mandag kl. 05. Derudover vil en opdateret xml-fil blive lagt på skat.dk den 10. hver måned som hidtil.
  • For filerne i fast filformat (.rtf) er intet ændret. De vil fortsat blive opdateret og lagt på skat.dk den 10. hver måned, som du kender det i dag.

Her finder du filerne til download

Skat.dk: Om TARIC (Toldtariffen)

Filerne får samme placering og navngivning som i dag på skat.dk. 

Har du spørgsmål?

Kontakt Toldstyrelsens Servicedesk på telefon 70 15 73 01.