Gyldig fra

Ny handelsdirektør tiltrådt i Toldstyrelsen

Peter Bürgel Nielsen er ny underdirektør for handel i Toldstyrelsen.

Den nye handelsdirektør for Toldstyrelsen er fundet, og valget er faldet på Peter Bürgel Nielsen, der tiltrådte stillingen 1. august. Peter Bürgel Nielsen kommer med en solid erfaring inden for handel og logistik samt ledelse af strategi, drift, optimering og udvikling af processer. Han har senest været ansat i en ledende stilling i Bestseller og har før det haft ledende stillinger i A. P. Møller-Mærsk og i internationale shipping- og logistikvirksomheder.

Som handelsdirektør skal Peter Bürgel Nielsen stå i spidsen for, at Toldstyrelsen kan løfte kerneopgaven med at sikre smidig handel ind og ud af Danmark.

- Peters erfaring betyder, at vi får en handelsdirektør med en solid ledelseserfaring samt en betydelig faglig viden om told- og handelsforhold på både nationalt og internationalt niveau. Han har i sit hidtidige virke bl.a. været ansvarlig for udviklingsprojekter i tæt dialog med interessenter og virksomheder, hvilket er nyttigt i forhold til den udskiftning af it-systemer, som Toldstyrelsen står overfor i de kommende år, siger direktør i Toldstyrelsen, Charlotte Møller.

Peter Bürgel, handelsdirektør