Gyldig fra

Ny kontroldirektør i Toldstyrelsen

Michael Lund er ny underdirektør for kontrol i Toldstyrelsen.

Toldstyrelsen har fundet en ny kontroldirektør, og valget er faldet på Michael Lund, der tiltræder stillingen 1. februar. Michael Lund kommer fra en international stilling som stabschef i NATOs militære trænings- og uddannelsesinstitution i Tbilisi i Georgien, og han har tidligere haft lederstillinger i logistikvirksomheden DHL, Danmarks Domstole, ATP og Forsvaret med ansvar for udvikling og igangsættelse af større it-projekter.

Som kontroldirektør skal Michael Lund stå i spidsen for Toldstyrelsens kerneopgave med at kontrollere varer på grænsestregen og være med til at udvikle og igangsætte en række kommende it-systemer på kontrolområdet.

– Det har været vigtigt at finde en leder til kontrolområdet, som både har solid ledelseserfaring og erfaring med komplekse it-projekter. Michael har begge dele, samtidig med at han også har en kombination af faglig viden og praktisk erfaring, siger direktør i Toldstyrelsen, Charlotte Møller.

Michael Lund er 45 år og er netop flyttet hjem til Danmark efter en årrække i Georgien.

Om Toldstyrelsen

Toldstyrelsen har i dag knap 900 medarbejdere til at sikre smidig handel og effektiv toldkontrol og kontrollerer de ydre grænser med kontrolenheder i hele landet, hvoraf Københavns Lufthavn og grænseovergangen ved Frøslev i Padborg er de største.

Kontakt

Journalister: 72 22 12 00