Gyldig fra

Ny stabsdirektør i Toldstyrelsen

Jan Højgaard Funder bliver ny underdirektør for staben i Toldstyrelsen.

Stabsdirektøren for Toldstyrelsen er fundet, og valget er faldet på Jan Højgaard Funder. Jan Højgaard Funder kommer fra en stilling som administrationschef på Regionshospitalet Horsens. Før det var han afdelingschef for Sundhedsøkonomi i Region Syddanmark samt økonomi- og planlægningschef på Regionshospitalet Silkeborg. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2000.

Som stabsdirektør i Toldstyrelsen skal Jan Højgaard Funder arbejde med alt fra økonomi, HR, jura, internationale forhold og kommunikation til at udvikle og implementere Toldstyrelsens nye toldsystemer, fortæller styrelsesdirektør i Toldstyrelsen, Charlotte Møller.

- Jan Højgaard Funder har solid ledelseserfaring og sætter en ære i god ledelse. Han har stået i spidsen for udvikling af organisation, økonomi og forretning og har i sine tidligere ansættelser etableret økonomistyring og udviklet og implementeret nye it-systemer, siger styrelsesdirektør Charlotte Møller, der ser frem til samarbejdet.

Jan Højgaard Funder er 48 år og bor i Ry. Han er gift med Malene, og sammen har de Caroline og Julie på 12 og 18 år. Som jæger elsker han naturen og nyder derudover motion, primært cykling og løb.

Om Toldstyrelsen

Toldstyrelsen har i dag 800 medarbejdere til at sikre smidig handel og effektiv toldkontrol og kontrollerer de ydre grænser med kontrolenheder i hele landet, hvoraf Københavns Lufthavn og grænseovergangen i Padborg er de største.

Kontakt

Journalister: 72 22 12 00