Gyldig fra

Toldstyrelsen tilbyder webinarer forud for Brexit

31. december 2020 udløber overgangsordningen mellem Storbritannien og EU. Derfor tilbyder Toldstyrelsen Brexit-webinarer til virksomheder, der handler med Storbritannien og mangler hjælp til toldprocedurer.

Storbritannien er en af Danmarks største handelspartnere, og derfor har det britiske farvel til EU 31. december 2020 konsekvenser for både Toldstyrelsens og danske virksomheders arbejde med toldprocedurer. I den forbindelse styrker Toldstyrelsen vejledningsindsatsen over for danske virksomheder og tilbyder en række Brexit-webinarer i november for at klæde virksomheder, der til daglig handler med Storbritannien, men ikke kender til toldprocedurer, tilstrækkeligt på.

- På webinarene kan man som virksomhed få svar på en masse spørgsmål fra betaling af told og reparationer af varer fra Storbritannien efter 31. december 2020 til seneste nyt om Brexit. Som virksomhed kan det være svært at gennemskue de toldmæssige konsekvenser af Brexit, og derfor står vi klar i Toldstyrelsen til at hjælpe med at få styr på, hvad man som virksomhed skal være opmærksom på, siger kontorchef i Toldstyrelsen, Henrik Pagh Kold.

På webinarerne kan man stille spørgsmål undervejs og få mulighed for at komme i dialog med toldvejledere fra Toldstyrelsen. Brexit-webinarerne varer cirka en time og finder sted torsdag d. 5. november og onsdag d. 18. november. Deltagelse i webinaret kan ske via både pc, tablet eller mobil. 

Mere om Brexit

På skat.dk/brexit kan du få et overblik over de relevante regler og vejledninger, der er på told-, moms-, afgifts- og skatteområdet for handel med lande uden for EU, også kaldet tredjelande.

Har du spørgsmål om handel med Storbritannien efter Brexit, kan du ringe til Toldstyrelsens Brexit-hotline på 7222 1212.

FAQ om Brexit

Toldstyrelsen har lavet en FAQ med nogle af de mest stillede spørgsmål vedrørende handel med Storbritannien efter Brexit.

Brexit-tjekliste

Regeringen har desuden udarbejdet en Brexit-tjekliste som en hjælp til danske virksomheders forberedelser til samhandel med Storbritannien efter Brexit. Tjeklisten kan give et overblik over, hvad din virksomhed særligt bør være opmærksom på handelsmæssigt og bidrage til at målrette dine forberedelser. Du kan besøge Brexit-tjeklisten på virk.dk.

Læs mere om Brexit

Kontakt os om Brexit

Find kontaktoplysninger