Gyldig fra

Toldstyrelsen udvider direktionen med underdirektør for udvikling

Toldstyrelsen er i gang med at udskifte de it-systemer, der ligger bag ved import og eksport af varer til Danmark. Det er en stor og kompleks opgave, og derfor styrker Toldstyrelsen nu direktionen med yderligere it-kompetencer.

Langt de fleste af de ca. 20 danske it-systemer, der ligger bag import og eksport af varer skal udskiftes, når nye toldregler fra EU løbende træder i kraft indtil udgangen af 2025. Derfor styrker Toldstyrelsen sin direktion med yderligere kompetencer inden for it med Britt Selchau, som har lang ledelseserfaring og dyb indsigt i udvikling og implementering af komplekse it-projekter fra bl.a. Mærsk, Coop og Ørsted.

- Britt Selchau har solid og relevant erfaring med it-udvikling og implementering i store og komplekse organisationer med mange interessenter og kunder. Hun vil derfor bidrage til, at vi kan lykkes med den løbende udvikling og udskiftning af toldsystemerne frem mod udgangen af 2025, siger Toldstyrelsens direktør, Charlotte Møller.

Som underdirektør for udvikling skal Britt Selchau stå i spidsen for Toldstyrelsens arbejde med at udvikle og tage en række nye it-systemer i brug. Britt har første arbejdsdag onsdag den 15. juni på Toldstyrelsens kontor i Køge.

Kontakt

Journalister kan kontakte Toldstyrelsens pressefunktion på presse@toldst.dk eller 72221200.

Brittselchau
Foto: Toldstyrelsen