Gå til sidens indhold

Toldstyrelsen søger nu op mod 50 nye medarbejdere i forbindelse med Brexit. Se alle stillingerne her.

Storbritanniens udtræden af EU i marts 2019 betyder flere opgaver i Toldstyrelsen. Derfor søger vi nu nye kollegaer, der skal arbejde med både vejledning af borgere og virksomheder og med toldekspedition og kontrol.

Hvis Storbritannien forlader EU den 29. marts næste år uden en handelsaftale med EU, skal borgere og virksomheder, der handler med Storbritannien, til at betale told og bruge andre dokumenter og arbejdsgange i forbindelse med import og eksport. Derfor vokser Toldstyrelsens opgave, både i forhold til at vejledning, men også i forhold til den øgede kontrol, der kommer af fragt, private postforsendelser og rejsende mellem Danmark og Storbritannien.

- For at være så godt forberedt på opgaven som muligt, både op til og efter Brexit, ansætter Toldstyrelsen nu flere medarbejdere. Det gør vi for at være sikre på, at vi fortsat kan vejlede borgere og virksomheder bedst muligt i forbindelse med handel med både Storbritannien og resten af verden. Samtidigt skal vi også bruge flere til at løse de ekstra toldkontrolopgaver, der kommer i forbindelse med Brexit, siger Charlotte Møller, direktør i Toldstyrelsen.

Stillinger flere steder i landet

De nye medarbejdere skal være med til at løse både eksisterende og nye opgaver i Toldstyrelsen. Stillingerne er slået op inden for forskellige faglige områder som toldkontrol, administration, kommunikation, vejledning og analyse, og de er placeret flere forskellige steder i landet.

Toldstyrelsen opfordrer alle med en interesse for told og toldbehandling, også ansøgere der tidligere har søgt en opslået stilling, om at søge.